Zeleninový kaviár
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 67 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 609.8 mg
 - Vláknina 7943 mg
 - Vitamín A 7943 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 86.3 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Lilek a papriky opečeme v horké troubě, zchladíme studenou vodou, oloupeme a jemně nakrájíme.
 - 
                                2
Rajčata spaříme, oloupeme a nasekáme, vmícháme mleté ořechy, olej, ocet a sůl. Smícháme s paprikami a lilkem.
 - 
                                3
Hotový pokrm zdobíme petrželkou.