Paprikový salát s cibulí a kečupem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Paprikové lusky čerstvé
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 4 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 86 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 289.1 mg
  • Vláknina 850 mg
  • Vitamín A 850 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 118 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné papriky rozkrojíme na poloviny, spaříme ve vařící osolené vodě a necháme okapat.

  • 2

    Po okapání papriky nakrájíme na proužky, přidáme cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka, kečup, olej, ocet, cukr a sůl. Vše promícháme a necháme chvíli proležet.

Komentáře k receptu