Podzimní salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hrušky
  • 350 g Hroznové víno
  • 70 g Cukr moučkový
  • 400 g Jablka
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 0.3 dl Rum
  • 0.2 dl Curacao
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 272 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 395.6 mg
  • Vláknina 12575 mg
  • Vitamín A 12575 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté hrozny, oloupané, na kostičky nakrájené hrušky a jablka smícháme a pokapeme rumem a curacaem. Salát posypeme cukrem, znovu zamícháme a necháme vychladit.

Komentáře k receptu