Ovocný salát se šlehačkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Hroznové víno
  • 250 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 2 ks Nektarinka
  • 1 ks Hrušky
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 274 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 68.8 mg
  • Draslík 239.4 mg
  • Vláknina 4966 mg
  • Vitamín A 4966 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ovoce dobře omyjeme a nakrájíme na plátky. Zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli v chladu.

  • 2

    Smetanu ušleháme, ovoce rozdělíme do mističek a každou porci ozdobíme kopečkem šlehačky.

Komentáře k receptu