Krabí salát se zeleným mangem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Krabí maso mražené
  • 30 g Koriandr čerstvý
  • 2 kávová lžička Cukr palmový
  • 1 kávová lžička Garnát obecný
  • 1 ks Mango
  • 4 ks Šalotka
  • 5 ks Chilli paprička
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Máta
  • 2 polévková lžíce Omáčka rybí
  • 2 polévková lžíce Limetková šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 234 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 812 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 2.6 mg
  • Draslík 849.5 mg
  • Vláknina 3581.4 mg
  • Vitamín A 3581.4 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 54.3 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V menší misce připravíme zálivku z rybí omáčky, limetkové šťávy, palmového cukru, chilli papričky a sušených mletých garnátů. Vše důkladně promícháme, aby se rozpustil cukr.

  • 2

    Ve velké míse smícháme krabí maso, lístky koriandru a máty, šalotku, nakrájenou na kolečka, mango (najemno nasekané) a rajské jablko (nakrájené na plátky).

  • 3

    Salát přelijeme zálivkou, promícháme.

Komentáře k receptu