Sendvič Monte Christo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Šunka dušená
  • 20 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 3 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
  • 1 kávová lžička Majonéza
  • 0.25 kávová lžička Med včelí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.5 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 396 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 164 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 295.3 mg
  • Draslík 88 mg
  • Vláknina 1099 mg
  • Vitamín A 1099 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Krajíce chleba opečeme nasucho v opékači topinek nebo na pánvi. První krajíc potřeme hořčicí smíchanou s medem, navrch položíme polovinu šunky a tavený sýr nakrájený na plátky. Přiklopíme druhým krajícem, na povrchu potřeme majonézou, navrch rozložíme druhou polovinu šunky a nakrájené vejce. Přiklopíme třetím krajícem, sendvič trochu stlačíme, rozkrojíme na poloviny a podáváme.

Komentáře k receptu