Salát z jablek a zeleniny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 250 g Jablka
  • 120 g Rajčata
  • 220 g Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Celer - nať
  • 1 kávová lžička Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 161 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 122 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 336 mg
  • Vláknina 7350.5 mg
  • Vitamín A 7350.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.4 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka zbavíme jádřinců a spolu s rajčaty a cibulí je nakrájíme na tenké nudličky. V míse promícháme s drobně nasekanou petrželovou a celerovou natí, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, zalijeme jogurtem a řádně promícháme.

  • 2

    Pod fólií necháme v ledničce vychladit.

Komentáře k receptu