Salát ze zeleniny a jablek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Jogurt bílý
  • 1 ks Citrony
  • 3 ks Jablka
  • 4 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Červená řepa
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 252 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 347 g
  • Sodík 220 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 843 mg
  • Vláknina 26880 mg
  • Vitamín A 26880 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zeleninu a jablka očistíme a nastrouháme na struhadle.

  • 2

    Vše smícháme s jogurtem a ochutíme citronovou šťávou. Pokud jsou jablka kyselá, šťávu nepřidáváme.

  • 3

    Podáváme k pečenému a vařenému masu nebo s chlebem.

Komentáře k receptu