Rajčatový salát s jablky a jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 108 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 2 g
- Sodík 123 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 374.5 mg
- Vláknina 6735 mg
- Vitamín A 6735 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka zbavíme jádřinců a spolu s rajčaty nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a petrželovou nať nakrájíme nadrobno a smícháme s jogurtem.
-
2
V míse smícháme rajčata s jablky, osolíme je, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme jogurtem. Pod fólií necháme v lednici vychladit.