Salát z nakládaných fazolí se zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Celer sterilovaný
  • 100 g Houby nakládané
  • 300 g Zelí kysané
  • 400 g Fazole bílé v rajské omáčce
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 165 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 230 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 175.3 mg
  • Vláknina 3250 mg
  • Vitamín A 3250 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme fazole i s rajčatovou šťávou, scezený a okapaný celer, který jsme nakrájeli nadrobno, nakrájené zelí i s nálevem, drobně nakrájenou a spařenou cibuli a cukr. Salát dobře promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu