Ančovičky s vejci a parmazánem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Ančovičky konzervované
  • 60 g Sýr Parmezán
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 5 ks Rajčata Cherry
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 268 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 2965 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 247.3 mg
  • Draslík 505 mg
  • Vláknina 2417 mg
  • Vitamín A 2417 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme na tvrdo, rozkrájíme podélně na čtvrtky, osolíme a poklademe na talíř, který jsme před tím vyložili natrhanými listy salátu. Přidáme přepůlená cherry rajčátka, půlky ančoviček a posypeme kapary. Navrch salátu naloupeme Parmazán (použijeme škrabku na brambory) a podáváme.

Komentáře k receptu