Smažené ančovičky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 795 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 70 g
- Sodík 694 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 125 mg
- Draslík 574.6 mg
- Vláknina 630 mg
- Vitamín A 630 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybičky důkladně omyjeme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme větší množství oleje na smažení. 
- 
                                2Po várkách smažíme rybičky několik minut v horkém oleji, dokud nejsou po obou stranách lehce do zlatova. 
- 
                                3Děrovanou lžící je vybíráme a klademe na savý kuchyňský papír. Osolíme a opepříme, dáme na servírovací mísu a podáváme na stůl. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        