Jogurtový salát z ředkviček a jablek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Jogurt bílý
  • 0.5 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Jablka
  • 8 ks Ředkvička
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 99 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 179 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 418.5 mg
  • Vláknina 7006 mg
  • Vitamín A 7006 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ředkvičky důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky. Omytá neloupaná jablka rozkrájíme na kostičky.

  • 2

    v misce plátky ředkviček a kostičky jablek smícháme s jogurtem, dochutíme citrónovou šťávou a solí.

  • 3

    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu