Mléčný jablečnohruškový chléb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 196 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 10 g Droždí sušené
  • 100 g Jablka
  • 100 g Hrušky
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 40 g Cukr krupice
  • 2 g Anýz mletý
  • 2 g Hřebíček
  • 2 g Skořice mletá
  • 2 g Pepř bílý
  • 2 g Muškátový oříšek
  • 130 ml Mléko plnotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 526 kcal
  • Sacharidy 89 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 390 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 78.5 mg
  • Vláknina 10767.2 mg
  • Vitamín A 10767.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 176.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu a rozpuštěné máslo, přidáme sůl, cukr, koření, hladkou mouku a na kousky nakrájené ovoce bez pecek. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb.

Komentáře k receptu