Mrkvový brioškový chléb s pekanovými ořechy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 207 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 50 g Cukr krupice
  • 200 g Mrkev kořen
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 10 g Droždí sušené
  • 80 g Ořechy pekanové
  • 100 ml Mléko plnotučné
  • 100 ml Sirup javorový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 595 kcal
  • Sacharidy 86 g
  • Tuky 99 g
  • Sodík 325 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 17.7 mg
  • Draslík 104.8 mg
  • Vláknina 10713.3 mg
  • Vitamín A 10713.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 120.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme rozpuštěné máslo, mléko, javorový sirup, přidáme oloupanou a nastrouhanou mrkev, cukr, sůl, hladkou mouku, promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny,přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb. Po zaznění signálu přidáme rozpůlené pekanové ořechy, necháme péct.

Komentáře k receptu