Hruškovo-skořicové müsli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Mléko kefírové
  • 20 g Dýňová semínka
  • 1 kávová lžička Sacharin
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 2 ks Hrušky
  • 0.5 ks Citrony
  • 2 polévková lžíce Hrozinky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 251 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 426.4 mg
  • Vláknina 14921 mg
  • Vitamín A 14921 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme a rozpůlíme hrušky, odstraníme jádřince a hrušky nakrájíme na malé kousky. Šťávou z citronu hrušky pokapeme.

  • 2

    Smícháme kyselé mléko nebo kefír s rozinkami a dochutíme sladidlem a skořicí.

  • 3

    Müsli ozdobíme slunečnicovými semínky.

Komentáře k receptu