Česnekový chléb s nivou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 70 g Máslo čerstvé
  • 120 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 150 g Sýr Parmezán
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 3 ks Ciabatta
  • 1 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 313 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 13.8 mg
  • Draslík 43.6 mg
  • Vláknina 752.2 mg
  • Vitamín A 752.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Měkké máslo vyšleháme se strouhaným sýrem, utřeným česnekem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem. Vše vyšleháme do krémova.

  • 2

    Ciabatty nakrájíme na 20 plátků. Naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem, potřeme je máslovou směsí a posypeme parmazánem.

  • 3

    Zapékáme v troubě 10 minut maximálně.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu