Zeleninový kaviár

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 1 ks Lilek
  • 6 ks Rajčata
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 88 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 609.8 mg
  • Vláknina 7943 mg
  • Vitamín A 7943 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 86.3 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lilek a papriky opečeme v horké troubě, zchladíme studenou vodou, oloupeme a jemně nakrájíme.

  • 2

    Rajčata spaříme, oloupeme a nasekáme, vmícháme mleté ořechy, olej, ocet a sůl. Smícháme s paprikami a lilkem.

  • 3

    Hotový pokrm zdobíme petrželkou.

Komentáře k receptu