Tvarohový pudink

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 40 g Pšeničná krupice
  • 250 g Tvaroh jemný
  • 20 g Cukr krupice
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 382 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 42 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 27 g
  • Cholesterol 128.7 mg
  • Draslík 182.3 mg
  • Vláknina 7110 mg
  • Vitamín A 7110 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Prolisovaný tvaroh utřeme se žloutkem a cukrem. Přidáme krupici, sníh z bílku, oloupané, nastrouhané jablko a citronovou kůru.

  • 2

    V máslem vymazané pudinkové formě vaříme asi 40 minut.

Komentáře k receptu