Salát ze sterilovaného hrášku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 60 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 5 g Petržel - nať
  • 40 g Červená řepa
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 89 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 379 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 272.8 mg
  • Vláknina 9510 mg
  • Vitamín A 9510 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.8 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sterilovaný hrášek a nakrájené sterilované fazolky promícháme s jemně nakrájenou petrželkou.

  • 2

    Vše zalijeme zálivkou z citronové šťávy, soli, cukru a trochy vody.

  • 3

    Hotový salát ozdobíme plátky natvrdo uvařeného vejce a plátkem vařené červené řepy.

Komentáře k receptu