Farfalle s karí omáčkou a krůtím masem
Suroviny
- 350 g Těstoviny Farfalle
 - 250 g Krůtí prsa
 - 100 g Cibule červená
 - 300 g Cuketa
 - 200 g Rajčata Cherry
 - 100 ml Zakysaná smetana
 - 150 ml Vývar zeleninový
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 ks Limetka
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 l Voda pitná
 - 1 polévková lžíce Kari koření
 - 0.18 polévková lžíce Olej olivový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 533 kcal
 - Sacharidy 76 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 451 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 76 g
 - Cholesterol 54.3 mg
 - Draslík 625.9 mg
 - Vláknina 11146.8 mg
 - Vitamín A 11146.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.4 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej a opékáme na něm omyté, na kousky nakrájené krůtí maso po všech stranách asi 5 minut. Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli, omyté, na plátky rozkrájené cukety a rozpůlená rajčata. Vše dusíme asi 3 minuty. Vložíme uvařené těstoviny a za občasného míchání ohříváme 5 minut.
 - 
                                3
Nakonec do pokrmu vmícháme zakysanou smetanu, vývar, karí koření, sůl, pepř a šťávu z limetky.