Conchiglie s fazolemi
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 911 kcal
- Sacharidy 148 g
- Tuky 16 g
- Sodík 682 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 77 g
- Cholesterol 32.8 mg
- Draslík 177.6 mg
- Vláknina 6802.5 mg
- Vitamín A 6802.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny uvaříme na skus v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce. 
- 
                                2Na oleji osmažíme dozlatova drcený česnek a nakrájenou cibuli. 
- 
                                3Přidáme hotovou omáčku na těstoviny, pomerančovou šťávu a fazole. Směs přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a asi 5 minut zvolna prohřejeme. 
- 
                                4Na těstoviny nalijeme omáčku s fazolemi, přidáme nastrouhaný čedar a bylinky a mícháme, až se sýr roztaví. Zdobíme nastrouhaným čedarem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        