Bezlepkové těstoviny s jogurtovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 446 kcal
 - Sacharidy 77 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 776 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 61.1 mg
 - Vláknina 1040.5 mg
 - Vitamín A 1040.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pažitku a nať z řapíkatého celeru drobně pokrájíme. Bezlepkovou šunku pokrájíme na kostičky. V misce si rozmícháme bílý jogurt se solí, pepřem, přidáme pažitku s celerovou natí a šunkou.
 - 
                                2
Bezlepkové těstoviny uvaříme v 1,5 litru vody s lžičkou soli doměkka. Uvaříme je podle návodu (přibližně 8-10 minut). Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme k nim hotovou jogurtovou omáčku, promícháme a podáváme.