Tvarohový nákyp s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 149 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 30 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 85.4 mg
 - Draslík 341.3 mg
 - Vláknina 5148 mg
 - Vitamín A 5148 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté borůvky necháme okapat, omytá jablka nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                2
V misce vyšleháme tvaroh s 1/3 vejce. Osladíme, vmícháme Solamyl a prášek do pečiva. Do tvarohové pěny potom přidáme připravené borůvky a jablka.
 - 
                                3
Směs přendáme do máslem mírně vymazané zapékací teflonové formičky.
 - 
                                4
Nákyp zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.