Tarhoňa na sádle s petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 1250 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 141.2 mg
 - Vláknina 5566.7 mg
 - Vitamín A 5566.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle osmažíme cibuli nakrájenou najemno, přidáme tarhoňu a chvíli opékáme. Podlijeme horkou vodou, osolíme a 15 minut pozvolna dusíme zakryté a po vypnutí necháme ještě 5 minut dojít. Vmícháme nasekanou petrželku a škvarky.