Dušené hovězí maso sterilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 312 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 437 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 106.4 mg
 - Draslík 69.1 mg
 - Vláknina 371.7 mg
 - Vitamín A 371.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, důkladně opláchneme, pokrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a opepříme. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na rozpáleném sádle. Vložíme maso, po obou stranách opečeme a podlijeme vývarem. Necháme dusit do poloměkka.
 - 
                                2
Horké ihned rozdělíme do sklenic, zalijeme šťávou z dušení a uzavřeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
 - 
                                3
Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.