Domácí husí sádlo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 55 g
 - Sodík 79 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 54.9 mg
 - Draslík 15.4 mg
 - Vláknina 340 mg
 - Vitamín A 340 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobné kousky. Do pánve nebo hrnce dáme 50 g husího sádla, přisypeme připravenou cibuli, kterou osmažíme dozlatova.
 - 
                                2
Syrové husí sádlo odblaníme, dobře umyjeme, drobně nakrájíme a v pánvi na mírném ohni vyškvaříme. Následovně přidáme osmaženou cibuli, podle chuti osolíme, vše spolu smícháme a za stálého míchání škvaříme ještě necelých 10 minut.
 - 
                                3
Hotové sádlo opatrně přelijeme do vhodné nádoby na uskladnění a necháme vychladnout a ztuhnout.