Přírodní telecí plátky konzervované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 432 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 279.5 mg
 - Draslík 510.9 mg
 - Vláknina 63 mg
 - Vitamín A 63 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky. Mírně naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a na rozpáleném sádle po obou stranách dorůžova osmažíme. Horké rozdělíme do sklenic. Zbylé sádlo zaprášíme moukou, podlijeme vodou, osolíme, krátce podusíme a scedíme. Šťávou zalijeme maso a sklenice zavíčkujeme.
 - 
                                2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 75 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.