Přírodní ředkvičky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 500 g Ředkvička
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 57 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 107 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 292.2 mg
  • Vláknina 4039.8 mg
  • Vitamín A 4039.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka.

  • 2

    Vložíme je na rozehřáté máslo, lehce osmahneme, podlijeme trochou vody, osolíme a opepříme. Zvolna dusíme doměkka.

  • 3

    V hotovém pokrmu má být všechna tekutina odpařená.

Komentáře k receptu