Istrijská vinná polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 355 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 286.1 mg
 - Vláknina 52.4 mg
 - Vitamín A 52.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Víno mírně ohřejeme a nalijeme do hliněného džbánu. Přidáme cukr, olej, pepř a na kostičky nakrájenou, nasucho osmaženou teplou veku.
 - 
                                2
Vše dobře promícháme a ihned podáváme.