Paprikový salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 96 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 6 g
- Sodík 778 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 2.8 mg
- Draslík 326.3 mg
- Vláknina 563 mg
- Vitamín A 563 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 140.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Paprikové lusky překrojíme na půl, odstraníme jádřince, papriky propláchneme ve vlažné vodě, nakrájíme je na nudličky a prosolíme. 
- 
                                2K paprikám přidáme oloupanou nakrájenou cibuli, pepř a zalijeme je zálivkou z vody, oleje a octa. Salát promícháme a uchováme v chladu. 
- 
                                3Paprikový salát podáváme vychlazený na talířku nebo ve skleněné misce. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        