Želírované mladé cibulky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 179 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 12 mg
 - Draslík 0.3 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibulky oloupeme a vložíme do hrnce, přidáme cukr, sůl, máslo a 400ml vody a přivedeme k varu.
 - 
                                2
Necháme povařit 15 minut.
 - 
                                3
Uvařené cibulky opatrně vyjmeme z hrnce, šťávu necháme i nadále vařit.
 - 
                                4
Jakmile šťáva začne mít konzistenci sirupu, vložíme cibulky zpět do hrnce a v sirupu je obalíme.