Fusilli s bohatým pestem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 839 kcal
 - Sacharidy 94 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 874 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 94 g
 - Cholesterol 13.6 mg
 - Draslík 375.2 mg
 - Vláknina 12367.5 mg
 - Vitamín A 12367.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.6 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájíme brambory na centimetr silné plátky. Přivedeme k varu větší množství slané vody, plátky brambor a celé fazolky. Poté vsypeme těstoviny. Uvaříme těstoviny, všechno scedíme. Fazolky nakrájíme na malé kousky a vše dáme do velké mísy.
 - 
                                2
5 lžic pesta, jež jsme si udělali z bazalky, sýra, parmazánu, piniových semínek, olivový olej a česnek smícháme v mixéru, rozředíme 1 lžící vody z varu a přidáme k těstovinám. Důkladně promícháme, aby se dobře propojily chuti omáčky pesto a zeleniny.
 - 
                                3
Fusilli podáváme horké a podle chuti na závěr bohatě zasypeme množstvím nastrouhaného parmezánu.