Květák s kešu
Suroviny
- 180 g Fazolové lusky zelené
 - 50 g Kešu oříšky pražené
 - 150 ml Vývar zeleninový
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Květák
 - 2 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 1 polévková lžíce Olej chilli
 - 2 polévková lžíce Kari pasta červená
 - 2 polévková lžíce Omáčka sojová pikantní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 230 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 491 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 0.7 mg
 - Draslík 939.2 mg
 - Vláknina 14060 mg
 - Vitamín A 14060 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 130.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli a česnek nakrájené na drobno opečeme ve woku na oleji do změknutí. Přidáme kari pastu a do nově promíchané směsi přidáme růžičky květáku a nasekané fazolky. Restujeme 5 minut doměkka. Zalijeme sojovou omáčkou a vývarem, vaříme další 3 minuty. Na závěr zasypeme oříšky.