Rozpečené rajčatové kanapky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 203 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 273 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 132.8 mg
 - Vláknina 3143.7 mg
 - Vitamín A 3143.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bagetu nakrájíme na plátky a potřeme směsí oleje a drceného česneku. Vložíme do trouby a pečeme 10 minut, nebo dokud nejsou opečené dozlatova.
 - 
                                2
Do mísy nasypeme nasekaná rajčata, bazalku, vše opepříme a důkladně zamícháme. Ochucenou opečenou bagetu podáváme s kořeněnými rajčaty.