Šťouchané brambory s petrželkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 176 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 8 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 776.2 mg
- Vláknina 9614.8 mg
- Vitamín A 9614.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli zbavíme slupky a pokrájíme na drobné kousky. Petrželovou nať nakrájíme. 
- 
                                2Brambory uvaříme v osolené vodě. 
- 
                                3Olej rozpálíme a cibuli na něm osmahneme dozlatova. 
- 
                                4Přisypeme vařené brambory a rozšťoucháme je přímo v pánvi. Posypeme sekanou petrželí, osolíme a opepříme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        