Salát z fazolí, cizrny a oliv
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 351 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 164.3 mg
 - Vláknina 3105.5 mg
 - Vitamín A 3105.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cizrnu s fazolemi necháme přes noc namočené ve vodě, poté osolíme a vaříme doměkka.
 - 
                                2
Cibuli, rajče a okurku nakrájíme na kolečka, jarní cibulky posekáme najemno, olivy rozpůlíme, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
 - 
                                3
Uvařené fazole s cizrnou scedíme a necháme okapat. Vychladlé fazole smícháme s ostatními surovinami a pod fólií necháme v chladničce odležet.