Rajčatový salát po italsku

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Rajčata
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý celý
  • 5 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Bazalka
  • 1 polévková lžíce Oregano sušené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 111 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 67 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 4.6 mg
  • Draslík 397.9 mg
  • Vláknina 4731.5 mg
  • Vitamín A 4731.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme, nakrájíme na plátky a vložíme do misky.

  • 2

    Přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, zakapeme olejem a přidáme oregano. Necháme asi 1 hodinu rozležet v chladničce.

  • 3

    Při podávání salát rozdělíme do misek a zdobíme lístky bazalky.

Komentáře k receptu