Brioškový chléb se švestkami a kešu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 400 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 130 g Švestky
  • 60 g Ořechy Kešu
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Droždí sušené
  • 10 g Cukr krupice
  • 210 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 409 kcal
  • Sacharidy 68 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 392 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 4.8 mg
  • Draslík 139.2 mg
  • Vláknina 7636 mg
  • Vitamín A 7636 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme mouku, cukr, sůl a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb. Po zaznění signálu přidáme rozpůlené vypeckované švestky i kešu ořechy a necháme péct.

Komentáře k receptu