Vaječný trhanec s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 496 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 246 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 736 mg
 - Draslík 518.5 mg
 - Vláknina 9650 mg
 - Vitamín A 9650 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.4 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a posypeme mletou skořicí.
 - 
                                2
Spolu s celou skořicí je dusíme doměkka (můžeme podlít vodou).
 - 
                                3
Vejce osolíme, prošleháme a smažíme z nich omelety.
 - 
                                4
Na talíře rozdělíme jablka, ta pokryjeme natrhanými omeletami, posypeme rozinkami a nasekanými ořechy a ozdobíme medem a jogurtem.