Malínské toasty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 40 g Křen
  • 200 g Šunka dušená
  • 8 krajíc Chléb toastový
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 283 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 24 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 234.1 mg
  • Draslík 76 mg
  • Vláknina 918 mg
  • Vitamín A 918 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Polovinu změklého másla promícháme s nastrouhaným křenem a potřeme jím nasucho opečené toasty. Na každý toast položíme plátek šunky.

  • 2

    Z citronové šťávy, žloutků, zbylého másla a nasekané petrželky umícháme směs a rozdělíme ji na toasty, které zapečeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu