Paprikové vepřové maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 280 g Vepřový bok
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.5 kávová lžička Pepř bílý
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 polévková lžíce Sójová pasta Miso
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Sójové boby
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 416 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 210 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 50.4 mg
  • Draslík 257.1 mg
  • Vláknina 2447 mg
  • Vitamín A 2447 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřové maso si nejprve uvaříme ve vroucí vodě na mírném ohni po 30 minut.

  • 2

    Ve woku na oleji orestujeme připravené maso, vmícháme pastu a boby. Přimícháme proužky paprik, cukr, pepř a sojovou omáčku a prohřejeme.

Komentáře k receptu