Vepřové v míse

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 0.5 kostka Polévkové kostky Vitana
  • 200 g Párky Vídeňské
  • 150 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 80 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Koření grilovací
  • 3 stroužek Česnek
  • 20 dkg Salám měkký
  • 1 kg Vepřová kýta
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 780 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 1034 mg
  • Bílkoviny 60 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 213.4 mg
  • Draslík 905.3 mg
  • Vláknina 1547.7 mg
  • Vitamín A 1547.7 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme, naklepeme a osolíme maso.

  • 2

    Česnek, cibuli, salám a párky nakrájíme na kolečka, sýry na plátky.

  • 3

    Ohnivzdurnou misku vymažeme olejem, dáme kolečka cibule, česneku, řadu masa, salámu, sýru a párků. Dokud máme suroviny, vrstvy střídáme. Podlijeme vodou do 3/4, přidáme masox a omáčky.

  • 4

    Pečeme v troubě asi 1 hodinu.

Komentáře k receptu