Vepřové ovarové koleno

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 2100 g Vepřové koleno
  • 40 g Sůl
  • 1 g Pepř černý celý
  • 4 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 640 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 1567 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 16.2 mg
  • Vláknina 393 mg
  • Vitamín A 393 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřová kolena pečlivě opálíme, očistíme a opláchneme. Vložíme je do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a nakrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

  • 2

    Uvařená kolena vyjmeme a vykostíme.

  • 3

    Při podávání maso krájíme přes vlákno.

Komentáře k receptu