Vepřové biftečky Djakartine

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Vepřová pečeně
  • 50 g Mandle
  • 200 g Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
  • 3 polévková lžíce Worcester
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 859 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 78 g
  • Sodík 311 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 256 mg
  • Draslík 486 mg
  • Vláknina 4356 mg
  • Vitamín A 4356 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mandle spaříme a pokrájíme na nudličky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na jemno, česnek prolisujeme.

  • 2

    Vepřové maso nasekáme velkým nožem nahrubo, přidáme všechny suroviny, důkladně promícháme a dáme do ledničky přes noc odležet.

  • 3

    Druhý den z masové směsi vytvarujeme malé biftečky, které smažíme na oleji.

Komentáře k receptu