Zeleninové lečo s párkem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 300 g Párky drůbeží lahůdkové
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 5 ks Rajčata
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 6 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 435 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 323 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 166 mg
  • Draslík 749.3 mg
  • Vláknina 5519.7 mg
  • Vitamín A 5519.7 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 151.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji orestujeme cibuli pokrájenou nadrobno, přidáme papriky nakrájené na proužky a smažíme asi pět minut.

  • 2

    Poté přidáme na kolečka pokrájené párky, na kostičky nakrájená rajčata a zalijeme rozšlehaným vejcem.

  • 3

    Promícháme, dochutíme solí, pepřem a podáváme.

Komentáře k receptu