Masový kotlík s vepřovou hlavou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 943 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 109 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 56 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 235.5 mg
 - Draslík 1889.3 mg
 - Vláknina 16112 mg
 - Vitamín A 16112 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 221.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso dáme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou. Uvedeme k varu a vaříme 90 minut. Poté přidáme očištěnou zeleninu a koření.
 - 
                                2
Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Kapustu vmícháme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.
 - 
                                3
Brambory uvaříme v troše vývaru a servírujeme s uvařeným masem a zeleninou.