Ševcovský mls
Suroviny
- 100 g Majolka
 - 500 g Salám měkký
 - 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
 - 2 ks Cibule
 - 2 ks Okurky nakládané
 - 0.5 ks Paprikové lusky čerstvé
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 polévková lžíce Hořčice
 - 1 polévková lžíce Kečup
 - 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
 - 1 polévková lžíce Olej stolní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 568 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 3601 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 124.7 mg
 - Draslík 488 mg
 - Vláknina 5989.8 mg
 - Vitamín A 5989.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.6 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupeme a na kolečka nakrájíme buřty.
 - 
                                2
Překrojíme a na proužky nakrájíme cibuli, okurku nastrouháme a papriku nakrájíme na plátky.
 - 
                                3
Dáme do větší mísy a promícháme, přidáme lžíci octa, oleje, hořčice a kečupu.
 - 
                                4
Pokapeme worcesterskou omáčkou, osolíme a opepříme.
 - 
                                5
Přidáme majolku, promícháme a necháme chvíli odležet.