Zeleninové lečo s párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 323 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 166 mg
 - Draslík 749.3 mg
 - Vláknina 5519.7 mg
 - Vitamín A 5519.7 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 151.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji orestujeme cibuli pokrájenou nadrobno, přidáme papriky nakrájené na proužky a smažíme asi pět minut.
 - 
                                2
Poté přidáme na kolečka pokrájené párky, na kostičky nakrájená rajčata a zalijeme rozšlehaným vejcem.
 - 
                                3
Promícháme, dochutíme solí, pepřem a podáváme.