Vepřové kotlety na petrželce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 250 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 84 mg
 - Draslík 377.2 mg
 - Vláknina 402.3 mg
 - Vitamín A 402.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti, lehce naklepeme a po okrajích nařízneme. Každou kotletu mírně opepříme.
 - 
                                2
Na rozehřáté máslo vsypeme nasekanou petrželku, vložíme připravené kotlety a zprudka je opečeme po obou stranách. Hotový pokrm osolíme a přelijeme výpekem.